Activiteiten bij S.V. Ommoord komende periode

17 Nov 2020

Het ziet er niet naar uit dat op korte termijn de Coronamaatregelen van de overheid versoepeld zullen worden. Dit heeft dan ook onvermijdelijk invloed op onze activiteiten die wij al gepland hebben. 

Sinterklaasfeest Ons Sinterklaasfeest kunnen wij dus niet op de manier organiseren zoals jullie dat van ons gewend zijn. Doen wij dan helemaal niks? Ja natuurlijk wel, maar dat is nog een verrassing. 

Winterdiner Het Winterdiner moeten wij helaas volledig annuleren. Er wordt nog wel gekeken naar een alternatief, bijvoorbeeld een brunch rond de Pasen. 

FIFA PS4 toernooi Deze staat gepland voor begin januari gaat voor alsnog gewoon door. 

Grote Club Aktie Hier doen wij dit jaar alsnog aan mee. Het inzamelingsdoel is en blijft ons 100-jarig jubileum. Dit jaar kan alles gelukkig digitaal, verdere berichtgeving volgt nog. 

Zaterdagen Voor de jeugd worden er inmiddels met enige regelmaat onderlinge wedstrijdjes georganiseerd. Helaas mag dit voor de senioren niet. 

Het blijft behelpen in deze tijd. Andere leuke zaken als een Pub quiz, de Bingo en Klaverjassen stellen wij dan ook maar uit tot dat het weer kan/mag. Wij blijven met alle vrijwilligers ons best doen om er maar het beste van te maken. 

Namens het bestuur S.V. Ommoord 

Henco van den Brink

Terug naar het overzicht