​S.V. Ommoord zoekt trainer 2e elftal

12 Apr 2021

S.V. Ommoord uit Rotterdam (Ommoord) is een vereniging met ca. 400 leden en viert in 2021 haar 100e verjaardag.

Wij zijn een vereniging waar iedereen zich (ongeacht geslacht, afkomst, religie of seksuele geaardheid) thuis voelt en waar men zijn/haar hobby respectvol en binnen een veilig sportklimaat kan beoefenen. Waar sfeer en gezelligheid zeer belangrijk is, maar waar zeker ook ruimte is voor prestatievoetbal. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Zwansnesse gespeeld, waar we de beschikking hebben over 2 grasvelden en een kunstgrasveld.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een trainer voor ons 2e selectie-elftal, die in overleg met de hoofdtrainer op dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur de trainingen verzorgt en het team op zaterdag begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden. Ons 2e elftal speelt momenteel in de 4e klasse.

Als trainer van het tweede elftal ga je een mooie uitdaging aan. Enerzijds bestaat dit uit de begeleiding en ontwikkeling van doorstromende jeugdspelers naar het hoogste niveau, anderzijds het motiveren en stimuleren van de spelers die nog net niet het niveau van het eerste elftal aankunnen.

We zijn op zoek naar een trainer die aansluit bij de onderstaande profielschets;

• In het bezit van een TC-diploma (of aantoonbare ervaring op gelijkwaardig niveau)
  • Vermogen om technische, tactische en mentale vaardigheden te ontwikkelen
  • Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol
  • Weet spelers (opnieuw) te motiveren
  • Draagt zorg voor een goede onderlinge sfeer
  • Overlegt met de hoofdtrainer om de selectie (1e en 2e) naar een hoger niveau te krijgen.
  • Tapen en masseren
  • Het in overleg met de vereniging inkopen van verzorgingsmateriaal en het beheren van de voorraad

Interesse om als trainer van het 2e elftal bij SV Ommoord aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag voor 22 april 2021 jouw motivatie en CV. Je reactie kun je richten aan onze Technisch Coördinator de heer Han Boelhouwers, via email: info@svommoord.nl. Hij is voor informatie bereikbaar op telefoonnummer: 06-22455353.