Corona maatregelen bij S.V. Ommoord vanaf 29 september 2020

8 Oct 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van de overheid op 28 september 2020 neemt ook S.V. Ommoord maatregelen om de gezondheid en veiligheid van spelers en begeleiders te waarborgen.

Op het terrein zullen stewards aanwezig zijn tijdens trainingen en wedstrijden om iedereen op ons protocol te wijzen en de veiligheid te garanderen. Begeleiders dienen zich aan te melden via een QR code, die vanaf donderdag op onze website wordt vermeld. Deze QR code (link naar een digitaal formulier) zal ook bij de toegang worden gecommuniceerd.

Spelers moeten het complex direct na de wedstrijd verlaten. Ouders van onze jeugdspelers mogen bij thuiswedstrijden helaas niet komen kijken. Zij kunnen hun kinderen bij het hek afzetten en na de wedstrijd weer ophalen. Ouders van de tegenpartij die rijden, worden gezien als teambegeleiders en mogen wel op het complex. Bij de seniorenwedstrijden is publiek niet toegestaan.

Wij verzoeken iedereen zich aan het protocol te houden. Klik op het plaatje om het hele protocol te lezen!

Voorlopig zijn alle activiteiten op en rond het complex opgeschort (denk aan Halloween etc).

Blijf gezond en hou rekening met elkaar!

Bestuur S.V. Ommoord