Corona voorlopig laatste update

28 Jun 2020

Vanaf komende woensdag 1 juli 2020 zijn een groot aantal belemmeringen opgeheven, ook  voor onze vereniging. Hierdoor ziet het er naar uit dat wij hopelijk binnenkort weer snel naar ons oude “normaal” kunnen. Uiteraard blijven de richtlijnen van het RIVM wel strikt gelden.

Kantine

Vanaf 1 juli 2020 is de kantine weer geopend. Uiteraard geldt op ons gehele sportcomplex (en dus ook in de kantine) dat er afstand moet worden gehouden van mimimaal 1,5 meter om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen. Maar kom gerust weer even gezellig een drankje doen en bijpraten met andere ouders/verzorgers/spelers.

Ook zullen we binnenkort een gezellige Pub Quiz gaan organiseren, hierover volgt later meer.

Ledenadministratie

Voor inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zal onze ledenadministrateur ook weer aanwezig zijn op de donderdagavond.

(oefen)wedstrijden

Met ingang van de maand juli mogen er ook weer onderlinge oefenwedstrijden gespeeld worden. Echter moet nu de gemeente Rotterdam daar ook nog wel akkoord voor geven (vergunning) en zullen dat dus nog even af moeten wachten.

De eerste bekerwedstrijden voor de oudere jeugd en senioren starten in het laatste weekend van augustus. Zet dit alvast in je agenda! Kleedkamers mogen weer gebruikt worden maar i.v.m. lopende verbouwingen zijn die nog maar beperkt beschikbaar.

Voor nu wensen wij jullie als bestuur een hele fijne zomervakantie met zo min mogelijk corona-perikelen en wij hopen jullie allemaal weer gezond te mogen ontmoeten op sportcomplex Zwansnesse.

Bestuur s.v. Ommoord