Het gaat weer beginnen!

17 Aug 2019

Het gaat weer beginnen!

Alhoewel de vakantieperiode nog in volle gang is, zijn de eerste trainingen alweer gestart. De seniorenselectie elftallen spelen hun eerste oefenwedstrijden en ook onze jeugd gaat de komende week van start met trainingen. Wanneer u na uw vakantie weer ons complex betreedt kunt u zien dat er gedurende de zomerperiode hard gewerkt is. De renovatie van ons eerste veld wordt de komende weken afgerond. Wij zijn zeer verheugd met het resultaat. In verband met de groei van de nieuwe grasmat kunnen echter tot 1 november a.s. nog geen wedstrijden op dit veld worden gespeeld. Daarnaast is de portocabin opnieuw ingedeeld en van binnen geverfd en de renovatie van de bestuurskamer is nog in volle gang. Kortom er wordt hard gewerkt om het complex van S.V. Ommoord weer een stukje beter en mooier te maken. Daarnaast nog het verzoek om er voor zorg te dragen dat u uw contributie voldoet voor 10 september a.s. Wij hebben er weer zin in! Wij wensen al onze spelers, trainers en begeleiders een plezierig en sportief seizoen toe!