In memoriam: Cor Le Comte (89 jaar)

3 May 2020

Recentelijk is de heer Cor Le Comte overleden, helaas als gevolg van het Corona virus. De heer Le Comte was jarenlang verbonden aan s.v. Ommoord en vervulde hier de functie van verzorger. Hij was met recht een uitstekend verzorger van de selectie van s.v. Ommoord. Ook begeleidde Cor als verzorger de selectie-elftallen tijdens uit- en thuis wedstrijden en was tevens op afspraak beschikbaar om andere leden van de vereniging te verzorgen.

Cor was een sociaal persoon met gevoel voor het verenigingsleven. Hij gaf de leden goede adviezen t.a.v. hun verzorging.
Het RTL nieuws heeft aan de heer Le Comte een eerbetoon gewijd, hier kun je dit mooie eerbetoon vinden.

Het bestuur (en (oud) leden) van s.v. Ommoord danken de heer Le Comte voor zijn gehele inzet in zijn leven en wensen de nabestaanden veel succes met het verwerken van dit verlies.