Kantine en kleedkamers vanaf 5 juni weer open

3 Jun 2021

Kantine en kleedkamers vanaf 5 juni weer open

U heeft vast al vernomen dat ons kabinet verdere versoepelingen van de Corona maatregelen heeft afgekondigd. Dit houdt concreet voor onze vereniging het volgende in:

Kantine en terras

Voor onze kantine en voor het terras gelden dezelfde regels als in de horeca.

- Het is verplicht je te registreren, dit kan via de QR code die bij de poort hangt. - Gasten kunnen alleen in de kantine zitten. Zitplekken aan de bar mogen niet worden gebruikt. - Wanneer alle zitplaatsen bezet zijn kan een consumptie aan de bar worden gekocht, welke buiten dient te worden genuttigd. - Buiten kan men alleen op het terras een consumptie nuttigen. - maximaal 4 personen per tafel - De basisregels blijven van kracht (houdt 1.5m afstand, was je handen en bij klachten testen en thuisblijven) - Houd je aan de looprichting. De kantine betreden via de hoofdingang en de kantine verlaten via de zijdeur. Volg svp aanwijzingen van functionarissen van S.V. Ommoord op. 

Openingstijden kantine

Donderdagavond                       17:45 – 22:00 uur 

Zaterdag                                   07:45 – 18:00 uur 

Zondag                                     10:00 – 18:00 uur 

De keuken blijft voorlopig nog wel gesloten. 

Kleedkamers

Ook de kleedkamers en douches mogen weer worden gebruikt. Houdt ook hier rekening met de basisregels en volg svp de aanwijzingen van functionarissen van S.V. Ommoord op. Wij vertrouwen op uw medewerking en hopen dat we hierdoor nog een aantal mooie voetbaldagen tegemoet gaan.

 

Bestuur S.V. Ommoord

Terug naar het overzicht