Klussendag 2019 groot succes

22 May 2019

Afgelopen zondag 19 mei 2019 stonden er vele vrijwilligers op om gezamenlijk het complex van SV Ommoord te ontdoen van onkruid, schoon te maken en (kleine) klussen te doen, zodat het complex weer optimaal kan functioneren komende tijd. Door SV Ommoord werd een uitgebreide lunch verzorgd én werd er als vanzelfsprekend afgesloten met een gezellige borrel!

In totaal waren er meer dan 30 vrijwilligers, van 11 jaar oud tot 81 jaar oud, die de handen uit de mouwen staken. Gelukkig liet het weer ons ook niet in de steek, waardoor er extra energie gestoken kon worden in de lopende klusjes.

Het bestuur van SV Ommoord wil alle vrijwilligers bedanken, maar in het bijzonder het team JO13-1, waarvan een groot deel van de ouders en kinderen aanwezig waren!

Wij hopen dat een volgende Klussendag weer zo goed bezocht wordt én zo gezellig is!