Nieuw in de kantine bij S.V. Ommoord

28 Nov 2017

Nu het weer slechter wordt hebben we een aantal nieuwe dingen in de kantine. Voor de jongere broertjes en zusjes is er een kidshoek met legotafel en boekjes. Willen jullie na het spelen de spullen wel netjes opruimen en niet mee naar huis nemen? Zo heeft iedereen er langer plezier van. De kidshoek is gesponsord door Kidsvoetbal.

Darts
Ook hebben we een nieuw dartbord opgehangen, zodat de ouderen onder ons een potje dart kunnen spelen.

Kantine tv
Op onze kantine tv vind je alle informatie over aankomende wedstrijden, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden en informatie van onze sponsoren. Ook zie je wanneer er activiteiten gepland zijn.

Er is dus genoeg om ons deze komende winter bezig te houden. Komt u ook langs in onze kantine?