Nog 1 dag en dan is het zover: Dutch Soccer Youth Cup

24 May 2018

Nog 1 dag en dan is de opening van de Dutch Succer Youth Cup bij SVS. Alle 180 teams uit 12 landen presenteren zich om 19.00 uur op sportpark Schenkel. Negen teams van S.V. Ommoord doen mee aan dit toernooi (JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO10-1, JO11-1, JO12-1, JO13-1, JO15-1 en JO16-1). Alle teams van S.V. Ommoord spelen op zaterdag thuis. En afhankelijk van de resultaten en de positie in de poule spelen onze spelers zondag of bij S.V. Ommoord of bij één van de andere clubs.

Toernooi
Naast S.V. Ommoord zijn vv Nieuwerkerk, SVS en VVOR  de locaties waar dit  jeugdtoernooi mogelijk wordt gemaakt. Bij S.V Ommoord starten we zaterdagochtend om 8.30 uur en eindigt de laatste wedstrijd rond 18.30uur ]. Dat belooft een sportieve dag te worden! Aan het einde van deze dag zijn er bij S.V. Ommoord dan 96 wedstrijden gespeeld op onze drie velden. Op zondag starten we ook om 8.30 uur en zijn we rond 19.00 klaar.

Aanmoedigen
U komt toch ook de spelers van S.V. Ommoord aanmoedigen? Op ons complex is er genoeg te doen. Het terras is uitgebreid met buitenbar, een luchtkussen, schaduwplekken en lekker eten en muziek. Graag tot zaterdag 26 of zondag 27 mei.