Pupil van de week: Eliza Korsten

2 Oct 2018

Bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal van S.V. Ommoord wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel als speciale gast bij te wonen. Deze pupil wordt uitgekozen, cq voorgedragen door zijn/haar coach omdat hij/zij iets bijzonders heeft gedaan. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de pupil van de week op de foto met de scheidsrechter en beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij/zij in de dug-out naast de spelers en beleeft dus zo hoe een voetbalwedstrijd beleefd wordt vanaf de zijkant. Als afsluiting krijgt hij / zij "de Pupil van de Week - bal" overhandigd met daarop alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal van S.V. Ommoord. Tevens krijgt hij/zij een mooie oorkonde ter herinnering aan deze leuke belevenis.

De eerste Pupil van de Week van dit seizoen is Elize Korsten. Eliza speelt sinds kort in het enige meidenteam van S.V. Ommoord (JO8-2M) en ze is 7 jaar oud. Zij schuift aan na een zeer spannende dorpsderby van haar eigen team tegen XerxesDZB JO8-6, een wedstrijd die helaas met 3-5 verloren ging. Elize is dit jaar begonnen met voetballen. "Ik vind het leuk om te voetballen, omdat het vaak spannend is en omdat ik het gewoon leuk vind", vertelt zij!

Helaas werd de wedstrijd door het 1e elftal van S.V. Ommoord verloren tegen SDV 1 met 1-3. De wedstrijdbal werd deze wedstrijd gesponsord door Indalo Administatieve dienstverlening. Kijk op www.iadr.nl voor meer informatie over deze sponsor!