Regiocup gaat door!

31 May 2021

Beste ouders/verzorgers,

Doordat het goed gaat met de Coronacijfers zijn er eerder versoepelingen mogelijk dan ook wij hadden verwacht.
Op 5 juni jl. heeft het demissionaire Kabinet deze ook aangekondigd in de persconferentie.
Wat betekent dit voor ons en u?

KNVB Regiocup

Deze gaat alsnog door wat betekent dat er nog gevoetbald gaat worden tegen andere clubs.
De wedstrijddagen zijn op 5, 12, 19 en 26 juni. Op maandag 31 mei wordt hiervoor het wedstrijdprogramma bekend gemaakt.
Houdt u dus de teamapp en/of de voetbalapp.nl goed in de gaten.
Toeschouwers zijn nog niet toegestaan, alleen begeleiders van teams/elftallen mogen op ons terrein aanwezig zijn.
U kunt dus wel als begeleider mee bij een uitwedstrijd. De trainers/trainster zullen dit coördineren.
Onze kantine gaat ook binnenkort weer open. Berichtgeving hierover volgt z.s.m.
Nationale Voetbaldag

Aan deze mede door de KNVB geïnitieerde dag kunnen wij helaas niet meer meedoen.
Dat gaat nu niet meer met de verwachte aantal wedstrijden die nu op die dag gespeeld moeten worden.
Echter gaan wij deze geplande dag met activiteiten nu verplaatsen naar zaterdag 3 juli.
Dit wordt dan gelijk de afsluiting van het (Corona) seizoen voor alle teams/elftallen.
Verder informatie hierover volgt nog.

Start nieuwe seizoen 2021/2022

Het nieuwe seizoen start op zaterdag 7 augustus, dan zijn weer de eerste trainingen.

Namens het jeugdbestuur,
Reginald, Ellen en Henco