Succesvol Dutch Soccer Youth Cup 2018

29 May 2018

Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei was het zover: de derde editie van de Dutch Soccer Youth Cup. 180 teams uit 12 landen presenteerden zich op de vrijdag bij SVS op sportpark schenkel. Onder hen 9 teams van S.V. Ommoord.  Op zaterdag werden er 96 wedstrijden bij S.V. Ommoord gespeeld en de rest van de wedstrijden vond plaats bij vv Nieuwerkerk, SVS en VVOR.    

Zaterdag 26 mei en zondag 27 mei
Op zaterdag speelde alle teams van S.V. Ommoord thuis. Het was een drukke maar succesvolle dag. Alle teams, scheidsrechters en  vrijwilligers hadden erg hun best gedaan. De verschillende teams speelde in een poule met 3 of 4 andere landen. Op basis van hun positie in de poule werden ze op zondag opgedeeld bij de beste 8 of lagere klassering. Op zondag speelden ze voor die ranking. Wil je weten waar jouw team is geëindigd? Kijk dan hier.

Vrijwilligers
Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers die op verschillende plekken op het terrein hielpen. Zonder deze vrijwilligers zou het toernooi geen succes kunnen zijn. Iedereen daarom hartelijk bedankt voor je inzet! 

Terug naar het overzicht