Succesvol paasweekend!

2 Apr 2018

Dit weekend was een succesvol paasweekend bij S.V. Ommoord. Op maandag 2 april vond het tweede toernooi plaats van het paasweekend. Net als het toernooi van zaterdag 31 maart deden er weer diverse teams van S.V. Ommoord mee.

Teams
11 teams uit de regio speelden in 2 poules verschillende wedstrijden. In de poule van JO15 is ons team op een vijfde plaatse geëindigd. In de andere poule werd ons team van JO13-2 tweede en ons team van JO12-2 derde. Een mooie prestatie!

Beste keeper
Op zaterdag 31 maart deed het team van S.V. Ommoord JO15-1 mee aan een internationaal toernooi in Roosendaal. Onze keeper Demar kreeg een mooie onderscheiding. Hij was de beste keeper van het toernooi.

Veel vrijwilligers
De toernooien zijn mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers bij S.V. Ommoord. We willen bij deze toernooicommissie en de barcommissie hartelijk bedanken!