s.v. Ommoord zoekt trainer voor de JO17-1

8 Jul 2021

s.v. Ommoord uit Rotterdam (Ommoord) is een vereniging met ca. 400 leden en viert in 2021 haar 100e verjaardag.

Wij zijn een vereniging waar iedereen zich (ongeacht geslacht, afkomst, religie of seksuele geaardheid) thuis voelt en waar men zijn/haar hobby respectvol en binnen een veilig sportklimaat kan beoefenen. Waar sfeer en gezelligheid zeer belangrijk is, maar waar zeker ook ruimte is voor prestatievoetbal. De thuiswedstrijden worden op Sportpark Zwansnesse gespeeld, waar we de beschikking hebben over 2 grasvelden en een kunstgrasveld.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een hoofdtrainer voor ons JO17-1 -elftal, die op maandag en woensdagavond van 19:00 tot 20:30 uur de trainingen verzorgt en het elftal op zaterdag begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden. Ons JO17-1 elftal speelt momenteel in de 1e klasse.

Als trainer van de JO17-1 ga je een mooie uitdaging aan. Enerzijds bestaat dit uit de begeleiding en ontwikkeling van jeugdspelers naar een zo hoog mogelijk niveau, anderzijds met het streven naar een goede groepsdynamiek waarin er optimaal gepresteerd kan worden.

We zijn op zoek naar een trainer die aansluit bij de onderstaande profielschets;

• Minimaal in het bezit van UEFA C Youth diploma
  • Vermogen om technische, tactische en mentale vaardigheden te ontwikkelen
  • Communiceert duidelijk, tijdig en respectvol
  • Weet spelers (opnieuw) te motiveren
  • Draagt zorg voor een goede onderlinge sfeer
  • Je bent beschikbaar voor de buitenlandse reis die dit elftal gaat maken
  • Legt verantwoording af aan de technisch jeugd coördinator

Interesse om als trainer van het JO17-1 elftal bij SV Ommoord aan de slag te gaan? Wij ontvangen graag voor 14 juli 2021 jouw motivatie en CV. Je reactie kun je richten aan onze Technisch Coördinator Jeugd de heer Reginald de Haas via email: voorzj@svommoord.nl. Hij is voor informatie bereikbaar op telefoonnummer: 0683653115.