SVO Ommoord gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

20 Nov 2020

Al op zaterdag 19 september is de landelijk lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart.

Echter wilden wij eerst zeker weten dat dit op een veilige en verantwoorde manier kon plaatsvinden. In overleg met de mensen van de Grote Club Aktie is er een methode bedacht waarbij kinderen niet langs de deur hoeven om de loten te verkopen. Kortom wij doen alsnog mee maar er is nu wel een beperkte tijd over om toch zoveel mogelijk loten verkopen!

Loten

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Ons doel is en blijft ons 100-jarig jubileum. Wij hopen dit volgend jaar alsnog grootst te kunnen vieren. De uiterste verkoopdatum is 30 november a.s. dus moeten wij nog wel even knallen!

De trekking vindt plaats op 9 december met een kans op de hoofdprijs van EUR 100.000!!

Via deze linke kunt u zich aanmelden: https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-ommoord/240623

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via de QR-code op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo krijgt ieder team een QR-code, die gedeeld kunnen worden en kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Als er nog vragen zijn kunt u die natuurlijk altijd stellen aan de trainer. Voor het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt staat nog een leuk extraatje te wachten.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

De activiteitencommissie