TROTS

18 May 2017

Dit toernooi werd afgelopen weekend voor de tweede maal gespeeld op ons complex. Meer dan 140 teams uit 8 verschillende landen streden (ook bij buurtverenigingen SVS en vv Nieuwerkerk) hierbij voor de beker en de eer. Vrijdagavond vond, onder grote publieke belangstelling, de opening van het toernooi plaats op ons terrein. Dit gebeurde middels de vlaggenparade met bijbehorende volksliederen. Daarna nam ons JO-13 team het op tegen hun leeftijdsgenoten van Celtic uit Glasgow.

Ook op de speeldagen in het weekend was de belangstelling groot. Mede doordat de weergoden ons goed gezind waren en twee dagen met tropische temperaturen hadden geregeld. Vele vrijwilligers waren in touw, zowel binnen als buiten, om drank en eten te verkopen aan al die mensen. Daarnaast waren er velen aan het werk in de organisatie, als scheidsrechter of als leider/trainer. En laten we vooral de schoonmaakploeg niet vergeten.

TROTS dus, op al die vrijwillig(st)ers die er twee geslaagde weken van hebben gemaakt. Het was genieten om al deze mensen actief te zien. En ondanks dat het soms hard werken was, was het plezier van hun gezichten af te lezen.

S.V. Ommoord is een rijke club met zoveel actieve vrijwillig(st)ers!
Veel dank aan allen die hier hun steentje aan hebben bijgedragen.
Het was al leuk bij S.V. Ommoord en het wordt alleen maar leuker….

Graag tot de volgende keer.

Terug naar het overzicht