Tweede open training op zaterdag 8 augustus goed bezocht

8 Aug 2020

U heeft het waarschijnlijk de afgelopen periode al opgemerkt. S.V. Ommoord organiseert op 4 zaterdagen in augustus open trainingen voor jeugd, die kennis willen maken met de voetbalsport en/of met onze vereniging.

Voor zaterdag 15 en 22 augustus is er nog steeds plek en kan nog worden ingeschreven via www.svommoord.nl/meedoen

Wij heten de nieuw ingeschreven leden van harte welkom bij onze club en wensen hen veel sportief voetbalplezier!

Onze dank gaat uit naar al die vrijwilligers die zowel zichtbaar (trainers, ontvangst, bar) als achter de schermen (o.a. organisatie, flyeren van folders, ledenadministratie) dit mogelijk maken. Een vereniging volop in beweging! Een club met mensen om trots op te zijn!