Update Corona – trainen voor senioren onder voorwaarden mogelijk

16 Oct 2020

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet nieuwe maatregelen voor de amateurvoetbal sport afgekondigd om het Corona virus een halt toe te roepen.

Voor een periode van (voorlopig) vier weken worden alle competitiewedstrijden afgelast. Dit geldt voor alle teams van SV Ommoord. Zowel voor jeugd, zaal en senioren.
Onze verwachting is dat deze wedstrijden gedurende de resterende tijd van het seizoen, tot aan de zomer, zullen worden ingehaald.

Onze jeugdteams kunnen wel “gewoon” blijven trainen. Voor de senioren geldt dat onder bepaalde voorwaarden, in groepjes van 4 personen, kan worden getraind. De aanvoerders en/of leiders van onze senioren elftallen zijn inmiddels uitgenodigd voor een gesprek om deze voorwaarden te bespreken. Pas nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden kan een team trainen.

Ook sporthallen zijn gesloten. Dit betekent dat onze zaalteams niet binnen kunnen voetballen. Om hen toch een mogelijkheid te bieden fit te blijven, zal ook hen de mogelijkheid worden aangeboden om op het veld te trainen. Op dit moment worden de protocollen hiervoor geschreven.

Wij proberen als SV Ommoord onze leden zoveel mogelijk, binnen de wettelijk kaders, te faciliteren om onze sport te blijven beoefenen.

Blijf gezond en houd je aan de 1,5 meter afstand.

Bestuur S.V. Ommoord