Update verbouwingen

10 Aug 2020

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om onze kantine en ons complex weer een stukje mooier te maken. De meest in het oog springende verbeteringen zijn verbouwingen en schilderwerk aan de muur in de kantine (grenzend aan de bestuurskamer), de bar en de volledig vernieuwde hal en commissiekamer. Daarnaast zijn de lockers verhuisd naar een locatie achter de portocabin, waar een beschutting omheen is gebouwd. Onzichtbaar zijn de werkzaamheden met betrekking tot veiligheid. Daarbij moet u denken aan verbeteringen aan onze elektriciteitsvoorziening en brandveiligheid.

De grootste verbouwingen zijn nu achter de rug. De komende weken zullen we aandacht besteden aan de details, zoals de aankleding van de wanden in de hal en commissiekamer.

Voor de commissiekamer is daarnaast een nieuwe vergadertafel met bijbehorende stoelen besteld. Door vertraging en vakantie kan dit meubilair pas eind oktober worden verwacht. Voor de tussenliggende periode zal een oplossing worden gezocht, zodat wel zo goed mogelijk vanaf de start van de competitie gebruik kan worden gemaakt van deze kamer.

Onze dank gaat uit naar al die vrijwilligers die dit mogelijk maken. Een vereniging volop in beweging! Een club met mensen om trots op te zijn!