Veld 1 officieel geopend

27 Nov 2019

Afgelopen zaterdag 23 november was eindelijk de dag aangebroken dat ons nieuwe gerenoveerde hoofdveld in gebruik kon worden genomen. Eerst werden er voorwedstrijdjes gespeeld door onze jongste jeugd. Daarna volgde een korte toespraak, waarin door S.V. Ommoord een ode werd gebracht aan alle mensen die ervoor zorgdragen dat de velden en gebouwen worden onderhouden, werd het veld officieel geopend door het doorknippen van een lint. Dit werd gedaan door de heren Arjan van Bodegom van Sportbedrijf Rotterdam en Kees Klok van Dick Klok Cultuurtechniek. Vervolgens was het de beurt aan ons eerste elftal om de allereerste officiële wedstrijd te spelen. De aftrap werd gedaan door mevrouw Saskia van der Heijden van onze hoofdsponsor ING samen met onze pupil van de week Chinonso Ajuba. De wedstrijd tegen Swift Boys werd door ons vlaggenschip met 2-0 gewonnen en na afloop werd dit nog heel lang in de kantine gevierd onder begeleiding van een DJ.

Tegelijkertijd werd zaterdag ook de nieuw verbouwde bestuurskamer in gebruik genomen. Dit is, na de toilettengroep en de keuken, al de derde verbouwing in drie jaar. En ook dit is iets om trots op te zijn.

S.V. Ommoord wil graag iedereen die meegeholpen heeft aan de renovatie en de verbouwing, alsmede de organisatie van de feestelijkheden hartelijk danken voor hun inzet!