Voetbaldag bij s.v. Ommoord gigantisch succes

7 Jul 2021

Op zaterdag 3 juli vond er een sportieve voetbal-dag plaats bij s.v. Ommoord. Deze dag stond in het teken van een mixtoernooi voor alle jeugdleden, waarbij ook verschillende (potentiële) nieuwe leden mee konden doen.

Het terrein van s.v. Ommoord werd druk bezocht door meer dan 100 deelnemers aan het mix toernooi voor de JO7 tot de JO11 in de ochtend. Er waren ook veel ouders aanwezig die genoten van de verschillende wedstrijden en het prima voetbal weer. Tussen de wedstrijden door werd er uitbundig gebruik gemaakt van het levend sjoelen, de pannakooi, voetbaldarts en de snelheidsmeter. Er was ook een vrije training parcours aangelegd, voor nieuwe leden, om dit een keer mee te maken. Na een lekker patatje, aangeboden door de club, was het tijd om het ochtend deel af te sluiten en de winnaars bekend te maken: 1. Zwitserland 2  Finland 3. Oostenrijk

De jongste spelers van de club mochten moe, maar voldaan, naar huis, ook al bleven velen nog lang hangen bij de speeltoestellen. Vanaf 13:15 was het de beurt voor onze oudere leden. Er werd een mix-toernooi gespeeld tussen de spelers van de JO14, JO15 en JO17. De 6 gemixte teams speelde verschillende wedstrijden die spannend en vooral sportief zijn verlopen. Nadat de verschillende spelrondes waren afgerond werden de jongens ook op een patatje getrakteerd.  

De winnaars mini-EK middag waren: 1. Spanje 2. België 3. Duitsland

We kijken terug op een leuke- en drukbezochte dag en bedanken alle vrijwilligers voor hun bijdrage en de deelnemers van het toernooi voor hun enthousiasme. Daarnaast heten wij de nieuwe leden, die zich op 3 juli hebben ingeschreven, van harte welkom bij s.v Ommoord!

De Voetbaldag 2021 werd mede mogelijk gemaakt door "de Feestverhuurder".

Terug naar het overzicht