Wijzigingen bezetting bij jeugdbestuur S.V. Ommoord

1 Nov 2020

Hasan Colak heeft aangegeven dat door een verandering in zijn werk hij niet meer voldoende tijd heeft voor het jeugdbestuur en daarom zijn functie als jeugdbestuurslid neerlegt. Wij bedanken Hasan voor zijn jarenlange inzet voor de club, eerst als coördinator, daarna voor de toernooien en de laatste jaren als gewaardeerd jeugdbestuurslid (ook zelfs nog meer dan een seizoen nadat zijn zoon al voor een andere sport gekozen had). Mede door hem zijn wij al een tijdje op de goede weg als het gaat om het neerzetten van onze organisatie. Wij zullen zijn aanwezigheid en inbreng zeker gaan missen. Gelukkig mogen wij hem nog benaderen voor specifieke projecten en/of evenementen.
Dank ook voor de inzet van zijn gezin bij bijv. het internationale toernooi DSYC of als scheidsrechter.

Ellen en Henco zullen op zoek gaan naar vervanging.

Dennis Diemers is jarenlang lid geweest van het jeugdbestuur en heeft de laatste jaren de rol van technisch jeugd coördinator ingevuld. Reginald Haas heeft dit stokje in de voorbereiding op dit seizoen van hem overgenomen. De zoon van Dennis speelt al meer dan een seizoen bij Sparta. Ook is Dennis daar actief als trainer en het was voor hem simpelweg niet meer te combineren met zijn taken bij SVO. Ook hem danken wij voor zijn inzet en loyaliteit, met name omdat hij zich beschikbaar heeft gesteld bij de herstart van SVO na een moeilijke periode.

Groeten,
Het jeugdbestuur

Indien je graag vrijwilligerswerk wil en/of kan doen, benader ons dan persoonlijk of stuur een email naar meedoen@svommoord.nl dan nemen wij contact op met je.