Toernooien

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei is S.V. Ommoord dé locatie voor de Dutch Soccer Youth Cup. vv Nieuwerkerk, SVS, VVOR en S.V. Ommoord stellen hun locaties beschikbaar om dit jeugdtoernooi mogelijk te maken. Maar liefst 180 teams uit 12 landen doen mee aan dit toernooi. Teams uit bijvoorbeeld België, Engeland, Duitsland, Frankrijk, maar ook China doen mee. De opening vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 mei. De locatie is SVS en de opening begint om 19.00 uur.

Teams  Negen teams van S.V. Ommoord doen mee aan dit toernooi (JO8-1, JO8-2, JO9-1, JO10-1, JO11-1, JO12-1, JO13-1, JO15-1 en JO16-1). Alle teams spelen op zaterdag bij S.V Ommoord en afhankelijk van de resultaten en de positie in de poule spelen onze mannen zondag of bij S.V. Ommoord of bij één van de andere clubs. Bij S.V Ommoord starten we zaterdagochtend 8.30 en eindigt de laatste wedstrijd om 19.00. Dat belooft een mooie dag te worden! Aan het einde van deze dag zijn er bij S.V. Ommoord dan 96 wedstrijden gespeeld op onze drie velden.

Vrijwilligers  Het zal een druk weekend worden. Dit toernooi kunnen we dan ook niet mogelijk maken zonder vrijwilligers. We zijn daarom ook nog op zoek naar mensen die hun bijdrage willen leveren. Er zijn verschillende leuke taken bij de voorbereiding op vrijdag 25 mei en tijdens het toernooi op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei. Wil je helpen? Achter de bar ligt een intekenlijst waarop je je kunt inschrijven. Ook kun je e-mailen naar meedoen@svommoord.nl.

Maandag 21 mei  Op 21 mei, tweede pinksterdag, willen we graag het terrein op orde brengen. Ook hier hebben we vrijwilligers voor nodig. Heb je ook een vrije dag en wil je de handen uit mouw steken, laat het ons weten. Kinderen zijn natuurlijk welkom om mee te helpen of een potje te voetballen! Stuur een bericht naar meedoen@svommoord.nl om je aan te melden of als je ideeën hebt!

Alle hulp is welkom om dit toernooi mogelijk te maken. Laten we er met zijn allen een mooi weekend van maken!

Bekijk een impressie van het toernooi in 2017.